Nettibingo on miljoonien lempiharrastus

Nettibingo on kansainvälinen peli, jota miljoonat ihmiset pelaavat ympäri maailman. Nettibingo on suosittua myös meillä Suomessa ja olet saattanut nähdä suomenkielisten nettibingojen mainoksia esimerkiksi MTV:ssä ja muissa satelliittikanavissa.

Bingohalleissa pelattavaa riittää paljon, sillä monesti pelisivusto ei ole pelkkä nettibingo vaan sieltä löytyy kaikenlaista pelattavaa kuten esimerkiksi nettiarpoja ja hedelmäpelejä.

Yleensä pääset pelaamaan nettibingoa heti nettiselaimellasi, kun luonut ensin pelitilin rekisteröitymällä. Tämän jälkeen voit kokeilla pelaamista vaikkapa leikkirahalla ja myöhemmin voit talletat hieman rahaa oikean rahan pelaamista varten.

Sivustolleni valitsemat bingohallit ovat kaikki sellaisia, että saat liittyessäsi myös rahanarvoisen talletusbonuksen, jonka avulla voit testata nettibingoa edullisesti.

Edullisuus on todellinen avainsana nettibingoa pelatessasi. Kupongit maksavat (halutessasi) todella vähän ja yleensä niiden hinnat lähtevät muutamasta sentistä ylöspäin. Samaan bingopeliin voit ostaa useita kuponkeja parantaaksesi voittomahdollisuuksiasi.

Tsekkaa Betssonin bingohuoneet ja nettipelit

Betsson on hauska nettibingo ja siellä voit pelata yhteisöllisiä (monen hengen) bingoja, bingoa yksinpelinä (eBingo) sekä muita rahapelejä kuten hedelmäpelejä sekä arpoja.

Betsson on laajan pelivalikoimansa takia erikoislaatuinen pelipaikka. Pelkästään bingon pelaajille se ei ole paras paikka (vrt. esim. suositumpaan Maria Bingoon) mutta jos pidät kaikenlaisista nettipeleistä, niin sitten sinun kannattaa suunnata Betssoniin.

Betsson Bingo
Siirry Betssonin bingohalliin >>

Monen hengen bingohuoneita on Betssonilla monta. Läydät esimerkiksi bingohallin etusivun taulukosta kertoo seuraavaksi alkavien bingojen alkamisajankohdat sekä niiden jackpottien suuruudet. Tämä on loistava ominaisuus niille, jotka haluavat päästä nettibingon ääreen mahdollisimman nopeasti.

Tässä esittely muutamasta Betssonin Bingohuoneesta

Betssonilla on todella monta bingohuonetta, joista voit valita mieleisesi. Pelejä pelataan lähes kellon ympäri ja peliseuraa riittää yllin kyllin.

Matkabingo
MatkabingoMatkabingo sisältää suositun 90 pallon bingopelin. Kupongin hinta on 50 senttiä ja pääpalkintona siinä on 5000 euron hintainen lomamatka Floridaan. Lisäksi pelissä on 2100 euron jättipotti.

Matkabingoa pelataan aikavälillä 11:00 – 01:00 ja sen aloituspotti on 3 euroa.

Aarteenmetsästys
AarteenmetsästysAarteenmetsästys-bingohuone (kuvassa yllä) sisältää 90 pallon bingopelin. Kupongin hinta on 60 senttiä ja siinä 700 euron arvoinen ‘aarre’. Pelissä on myös 2100 euron jättipotti.

Aarteenmetsästystä pelataan aikavälillä 15:00 – 01:00 ja sen aloituspotti on 3 euroa.

Turbobingo
Turbo BingoTurbobingo on nopeatempoinen peli. Siinä pelataan vain yhtä riviä kerallaan ja kupongin hinta on vaivaiset 20-40 senttiä. Versioita pelistä on kolme (Mini, Midi ja Maxi).

Vaikka hinta on halpa, pääset tavoittelemaan 2100 euron jättipottia.

Siirry Betssonin bingohalliin >>