Tunnelmallinen bingo: Maria Bingo : 200€ Bonus

Maria BingoTurvallinen Maria Bingo on Pohjoismaiden suurin bingohalli ja se tarjoaa maailman laadukkaimman bingo-ohjelmiston.

Maria Bingossa pelaaminen sujuu kuin vettä vain, sillä se on aivan suomenkielinen eli kaikki pelitoiminnot ovat selkeällä suomenkielellä toteutetut: jopa bingopallot arpoo miellyttävä suomenkielinen miesääni.

Ohjelmisto ilmoittaa selkeästi seuraavan pelin alkamisesta ja pelien väliset pienet luppoajat voit pelailla sivupalkissa olevia hauskoja minipelejä.

Siirry Marian bingohalliin >>

Maria Bingon pelinäkymä

Maria Bingossa pelaaminen tapahtuu yhdessä simppelissä ikkunassa, jossa toteutetaan kuponkien osto, bingoaminen sekä minipelien pelaamaainen.

Ruudun vasemmassa ylänurkassa näet isossa pallossa juuri arvotun numeron ja pikkupalloissa aikaisemmin arvottuja numeroita.

Mega Jackpot huone
Kuten näet, Maria Bingolla on selkeä ja helppokäyttöinen ohjelmisto

Heti tämän toiminnon alapuolella löydät nipun bingokortteja, joita voit ostaa ennen pelin alkua niin monta kuin haluat. Tämän bingon pelaaminen on halpaa ja kortin hinnat liikkuvat 5 sentistä ylöspäin.

Oikealle olen avannut malliksi Bouncy Ball -minipelin, jota voit pelailla halutessasi. Maria Bingosta tällaisia minipelejä on useita, joten pelattavaa löytyy toden teolla. Halutessasi saat minipelit kokonaan piiloon, jos haluat pelata vain bingoa.

Minipelin alla (oikea alanurkka) löydät chat-ominaisuuden. Kuvan bingohuone on kansainvälinen huone, joten keskustelu käy englanniksi. Siitä huolimatta suomalaisia riittää Maria Bingossa: esimerkiksi nimimerkki missi50 liittyi kuvaa ottaessani mukaan peliin.

Rahansiirrot

Jotta pääset pelaamaan Maria Bingoa, sinne täytyy tallettaa hieman rahaa. Se onnistuu etusivun Lompakkoni-toiminnosta. Voit tallettaa rahaa verkkopankilla (minimitalletus 5€), kortilla (min. 5€) tai vaikkapa nettilompakolla (min. 15€). Raha liikahtaa saman tien peliin ja voit alkaa bingon pelaamisen heti.

Rahan nostaminen tapahtuu pankkisiirtona (rahan saaminen vie joitakin päiviä), nettilompakolla (vie max. 48 tuntia) tai jos käytit Visa-korttia, voit kotiuttaa rahaa myös siihen.

Maria Bingo Bonus / Bonuskoodi

Tällä hetkellä saat Maria Bingon uutena pelaajana 200€ euron bonuksen (= ilmaista rahaa bingoon), kun talletat rahaa bingohuoneeseen sekä 10 ilmaista pyöräytystä Mega Fortune -hedelmäpeliin. Tuolla summalla pääset mukavasti alkuun ja samalla pääset itse toteamaan Maria Bingon korkea laadun.

Siirry Marian bingohalliin >>