Netin parhaat arvat tarjoaa Hopa.com

Hopa arvatVoita miljoonan euron päävoitto arpoja raaputtamalla. Järisyttävä jättipotti voi olla omasi, kun pelaat Hopa.comin nettiarpoja.

Hopa ei ole mikään eilisen teeren arpasivusto, sillä jättivoittojen lisäksi joka kolmas arpa voittaa.

Korvaasi saattaa alkuun kuulostaa aivan mahdottomalta, että kuinka muutaman euron arpoja tarjoavalla sivustolla voi olla yhtä aikaa sekä isoja päävoittoja että paljon pienempiä voittoarpoja mutta usko pois: niin se vaan on Hopassa. 🙂

Siirry Hopan arpasivuille >>

Hopa.comin suuriin voittopotteihin on monta syytä:

– kattava asiakaspohja ympäri Euroopan, minkä ansiosta potteihin siirtyy paljon rahaa
– automaattinen ohjelmisto, joka pienentää kuluja huomattavasti
– erinomaiset palautusprosentit eli suuri osa arpoihin sijoitetuista rahoista menee pelaajien voittoihin
– käytettävyydeltään hyvä ohjelmisto, mikä mahdollistaa sujuvan pelaamiseen

Nettiarpoja voit testata leikkirahalla, jolloin voit varmistua niiden laadusta ennen kuin talletat oikeata rahaa.

Hopa.com
Hopa.com on suomenkielinen nettiarpoja tarjoava sivusto

Hopan päävoitto 3WOW-arvasta

Hopan arpojen valikoima on kattava mutta yksi sen arvoista on ylitse muiden. Hopa.comin paras arpa on nimeltään 3WOW ja sen päävoitto on miljoona euroa. Päävoitto maksetaan 15 vuoden aikana siten, että saat 5500 euroa kuussa tilillesi.

Tämän kaltainen jatkuva päävoitto tuo pysyvyyttä elämään ihan eri tavalla kuin yhden könttäsumman päävoitto. 3WOW-arvassa ja muissa Hopan arvoissa on hienoa, että sinun ei tarvitse maksaa penniäkään voitoistasi veroa sivuston EU-rahapelilisenssin ansioista.

5500 euroa puhtaana ja verovapaana käteen kuussa 15 vuoden ajanjaksolta on jo sellainen päävoitto, mitä todella tekee mieli tavoitella. Näin ainakin on omalla kohdallani.

Rahansiirrot

Kaikki tällä sivustolle valitsemani bingohallit ja muut pelipaikat ovat sellaisia, että niissä toimivat kaikki meidän suomalaisten kannalta fiksut rahansiirtomenetelmät. Näin on myös Hopa.comin kanssa eli siellä voit tallettaa rahaa mm. verkkopankin, luottokortin ja pankkisiirron avulla, jolloin rahat siirtyvät pelitilille rivakasti.

Sama pätee myös rahannostoihin eli kotiutus onnistuu helposti pankkitilillesi, joskin kotiutettujen varojen perille saapuminen vie pari päivää.

Hopa.com Bonus

Hopassa saat testata nettiarpoja ilmaiseksi ennen kuin päätät tallettaa oikeata rahaa. Ensinnäkin saat 5€ ilmaista rahaa arpojen raaputteluun heti pelitilin rekisteröinnin jälkeen.

Tämän lisäksi saat huikean 200€ ensitalletuksen tuplaavan bonuksen. Jos talletat ensimmäisellä kerralla esimerkiksi 150€, saat 150€ bonusrahaa eli voit raaputella kaiken kaikkiaan 300€ edestä arpoja. Maksimibonus on 200€ eli tallettamalla tuon summan saat pelata 400€ edestä.

Siirry Hopan arpasivuille >>