Aloita bingo netissä jo tänään

Sivustoni Bingohallit.com esittelee parhaat bingot netissä. Minun tapauksessani sana paras tarkoittaa, että bingohallin täytyy olla helppokäyttöinen, tyylikäs, tarjota jännittäviä pelejä sekä hauskaa peliseuraa.

Annan paljon painoarvoa pelien edullisuudelle: siksi valitsemissani pelipaikoissa pääset kokeilemaan bingoa ilmaiseksi ja jos ihastut pelitarjontaan, voit siirtyä pelaamaan pikku hiluilla (alimmillaan jopa 5 sentin kupongeilla).

Pelaa bingoa netissä erittäin edullisesti

unibetNetin paras bingohalli5 tähteäPelaa »
mariaTyylikäs bingo aikuiseen makuun4.5 tähteäPelaa »
betssonHyvä bingohalli sekä upeat hedelmäpelit3 tähteäPelaa »

Sinun ei tarvitse asentaa mitään koneellesi. Sivustoni kaikki bingohallit toimivat selaimen välityksellä.

Unibet Bingo

Unibet Bingo on paras bingo netissä – ainakin minun mielestäni. Kaikki on tehty niin helpoksi, että vasta-alkajatkin pääsevät nauttimaan pelistä muutamassa minuutissa.

Unibet bingo
Unibetin tyylikäs ja erittäin helppokäyttöinen nettibingo

Unibet tarjoaa tämän hetken tyylikkäimmän bingohuoneen, jossa kuponkien ostaminen ja pelin seuraaminen on niin helppoa kuin se vain voi olla: kaikki tarvittava on näkyvissä samassa ikkunassa, jolloin voit keskittyä täysimääräisesti kaikkein hauskimpaan eli pelaamiseen muiden bingoajien kanssa.

Erityisesti haluan kehaista Unibetin helppoa rekisteröitymisprosessia. Kun siirryt sivustoltamme Unibetiin, sinut ohjataan suoraan helppotäyttöiseen lomakkeeseen jonka täyttämisen jälkeen bingohallin ovet aukeavat sinulle saman tien.

Siirry Unibetin bingohalliin >>

Maria Bingo

Aivan Unibetin kintereillä laadussa bingoaa Maria Bingo. Maria Bingossa parasta on tunnelma. Kun siirryt tälle sivustolle, voit aistia heti, että nyt olet aikuiselle suunnatussa, tyylikkäässä pelipaikassa.

Maria Bingo
Tunnelmallisimmat bingot netissä löydät Maria Bingosta

Maria Bingossa on käytössä täsmälleen sama peliohjelmisto kuin Unibetin bingossa eli pelillisesti et koe näiden kahden paikan välillä minkäänlaista eroa.

Maria Bingon häviää Unibetille puolella tähdellä lähinnä asiakaspalvelussa sekä toimintojen sujuvuudessa kuten rahansiirroissa. Unibet tarjoaa netin parasta asiakaspalvelua niissä tilanteissa, kun haluat saada opastusta suomeksi.

Siirry Marian bingohalliin >>

Betsson Bingo

Kolmanneksi parhaat bingot netissä tarjoaa Betsson Bingo. Betsson eroaa kahdesta ylempänä mainitusta bingohallista siinä, että se käyttää täysin erilaista ohjelmistoa vaikka pelaaminen on Betssonilla muuten samanalaista.

Betsson Bingo
Myös Betsson Bingo on varteenotettava pelisivusto

Valitettavasti eri ohjelmiston käyttäminen ei ole ollut hyvä valinta. Käyttöliittymä on selkeästi suttuisempi ja vanhanaikaisempi kuin Unibet Bingon ja Maria Bingon vastaavat. Pelielämys jää näin ollen Betssonilla vajavaiseksi.

Betssonin puolesta puhuu sen muut palvelut, kuten täysin suomenkielinen palvelu ja erittäin luotettavat rahansiirrot verkkopankkeineen. Betsson on loistava valinta siinä tapauksessa, jos olet bingon lisäksi kiinnostunut myös muista nettipeleistä, kuten hedelmäpeleistä.

Siirry Betssonin bingohalliin >>