Laadukas nettibingo suomalaisille : Betsson

Betsson BingoBetsson on Tukholman pörssiin listautunut yritys ja takuuvalinta sinulle, joka arvostat luotettavuutta, sujuvuutta ja hyvää asiakaspalvelua. Eli kaikkea sitä, mitä pohjoismaalaiselta bingolta sopii odottaa.

Betsson bingossa pääset pelaamaan nettibingoa ilmaiseksi sekä tietenkin rahasta. Jos olet aivan uusi pelaaja Betssonin bingossa, sinua odottaa rahan arvoinen talletusbonus. Bingon pelaamisen lomassa voit pelata myös minipelejä.

Siirry Betssonin bingohalliin >>

Betsson Bingon pelinäkymä

Betsson on laadukas pelipaikka. Pelaaminen tapahtuu suoraan nettiselaimella, minkä ansiosta pääset bingon pariin sen jälkeen, kun olet luonut itsellesi pelitilin.

Jos päätät alkaa pelaamaan rahasta, niin se sujuu edullisesti: lippujen hinnat lähtevät kymmenistä senteistä, jolloin pääset pelaamaan useita kuponkeja jo pikkurahalla. Esimerkiksi tähän juttuun liittämässäni Aarteen metsästys -bingossa kupongin hinta on 60 senttiä.

Bettson järjestää myös täysin ilmaista bingoa nimeltä Ilmaisbingo, jossa on 50 euron päävoitto ja 0 euron tikettihinta. Sitä pelataan kaksi kertaa päivässä, joten siihen kannattaa tutustua.

On hieman sääli, ettei Betsson Bingo -ohjelmisto yllä ominaisuuksiltaan netin kirkkaimpien nettibingojen tasolle. Unibet Bingon ja Maria Bingon pelialusta tarjoaa selkeästi helppokäyttöisemmän tavan pelata ja kaiken lisäksi Betssonin ohjelmisto näyttää kahteen edellä mainittuun verrattuna paljon suttuisemmalta vaikkei ohjelmisto oikeasti ole mikään rumilus. Pienet asiat ratkaisevat myös bingossa: niin se vain on.

Betsson Bingo
Näkymä Betssonin Bingoon, jossa näet oikealla myös Dragon Kings -hedelmäpelin

Vaikka Betsson Bingo on mielestäni netin kolmanneksi paras nettibingo, suosittelen sitä vain siinä tapauksessa, jos olet bingon lisäksi kiinnostunut myös muista peleistä, kuten hedelmäpeleistä ja kenosta.

Betsson tarjoaa todella mittavan määrän nettipelejä laidasta laitaan ja pääset kaikkiin niihin käsiksi saman pelitilin kautta, joten jos olet tämän kaltainen pelejä rakastava henkilö, niin silloin Betsson on sinulle suositeltava valinta.

Rahansiirrot

Betssonilla saat kokeilla bingoa ilmaiseksi ja jos päätät siirtyä pelaamaan oikealla rahalla, niin se onnistuu helposti. Kaikkein näppärin tapa on tallettaa rahaa verkkopankin avulla: Betsson tukee kaikkia tunnettuja suomalaisia verkkopankkipalveluita, kuten Nordea, Sampo Pankki jne.

Muita luotettavia ja käteviä rahansiirtomenetelmiä meille suomalaisille ovat luottokortit (mm. Visa ja Mastercard) sekä perinteiset pankkisiirrot.

Tallettamiasi ja voittamiasi rahoja voit aina kotiuttaa vähintään pankkisiirron avulla. Tämän lisäksi lisää kotiuttamistapoja tuo valitsemasi talletusväline. Jos talletit rahaa esimerkiksi Visalla, voit myös kotiuttaa rahat takaisin kortillesi (huom. Mastercard ei sovellu kotiutuksiin vaan sen sijaan sinun täytyy käyttää pankkisiirtoa).

Betsson Pingo Bonus / Bonuskoodi

Betsson Bingo tarjoaa tällä hetkellä ilmaista rahaa uusille pelaajille, jotka tallettavat palveluun ensimmäistä kertaa. Kun talletat nettibingoon 30€ niin saat kaupanpäälliseksi 30€ ilmaista rahaa eli saat pelata 60€ edestä. Tämä on tarjous, johon sinun kannattaa tarttua, jos etsit edullista bingoa.

Siirry Betssonin bingohalliin >>